Vi søker en løsningsorientert prosjektleder

Har du lyst til å jobbe med videreutvikling av digitale løsninger som bidrar til å forbedre helsetjenesten?
>Informasjon om stillingen

Har du lyst til å jobbe med videreutvikling av digitale løsninger som bidrar til å forbedre helsetjenesten?

Norsk Helseinformatikk (NHI) er Skandinavias ledende leverandør av kvalitetssikret helseinformasjon til både profesjonelle og innbyggere – og gjennom våre digitale produkter jobber vi for "bedre helse gjennom kunnskap".

NHI ønsker å bidra med fremtidsrettede og brukerorienterte løsninger og opplever mange lovende muligheter. Vi vokser hurtig, både med tanke på antall kunder, brukere, produkter og tjenester vi tilbyr.

Hvorfor jobbe hos NHI?

I NHI vil du bli del av et innovativt og faglig sterkt miljø hvor vi ler mye og drar lasset sammen. Dine kollegaer deler mer enn gjerne av sin kompetanse og forventer det samme av deg.

Våre ansatte beskriver oss som; "En svært trygg arbeidsgiver, med solid økonomi, som leverer produkter med mening og med en lys fremtid". Hos oss får du konkurransedyktige lønnsbetingelser, fleksibel arbeidstid og meget gode pensjons- og forsikringsordninger.

Hvem er du?

Vi ser etter en positiv person som tar ansvar, skaper fremdrift, jobber strukturert og kan fasilitere godt tverrfaglig samarbeid. Som prosjektleder vil du være en nøkkelperson i videreutvikling av våre produkter og ha en stor innvirkning på veien videre.

Du har gjerne praktisk erfaring med prosjektledelse og leveranser knyttet til digitale løsninger. Vi ønsker en person med relevant utdanning på bachelor eller mastergradsnivå, som behersker norsk og engelsk både skriftlig og muntlig

>Sentrale arbeidsoppgaver
  • Planlegge og lede prosjekter av varierende størrelse og varighet.
  • Sikre god prosjektgjennomføring, realisering av gevinster og videreutvikling av våre produkter.
  • Strukturere prosjekter og tilrettelegge for god informasjonsflyt og samarbeid mellom forskjellige team og involverte aktører.
  • Være proaktiv mht. både mulige og nødvendige videreutviklinger av våre produkter og nye forretningsmuligheter.